top of page
43230474_1916164162013906_1351378757805408256_n_edited.jpg

FORÆLDREFEST *

SMUKT, NEMT & PRAKTISK

My Beautiful Gallery har lavet et nyt forældrefest-koncept, sådan at det bliver nemt og enkelt at arrangere, i stedet for at enkelte forældre skal lægge hus til, stå for koordinering af mad og drikke, indsamling af betalinger, rengøring og opvask osv. (Kan bookes alle dage undtagen lørdage og helligdage f.eks. fredage).

Det er velkendt, at relationer mellem forældre i en klasse er meget vigtigt for barnet. Men med f.eks. 20 i en klasse vil der være måske 40 forældre. Vi synes selv at det er meget svært at huske på så mange navne og ansigter. Og ikke mindst at huske hvem der er forældre til hvem i klassen. Det kan meget nemt blive pinligt. Derfor tilbyder vi uden beregning at lave navne-kort med klemme/sikkerhedsnål med den voksnes og barnets navn, så man afslappet kan begå sig.

Der betales ikke lejepris for galleriet, og mad kan bestilles (se nedenfor) eller tag bare med til ”sammenskudsgilde” eller fra anden leverandør. Drikkevarer skal købes i baren, og i den forbindelse tillægges første drink 50 kr. for vores afrydning efter spisning, opvask og rengøring efter arrangementet. Forældrefesten starter når det passer jer, og der er åbent i galleriet til kl. 24 og til kl. 02:00 på fredage (hvis der er stemning for det). Fri adgang til professionelt musikanlæg, mixer, mikrofoner og flygel, hvis nogen skulle have lyst. Nem adgang til afspilning af jeres egne playlister fra f.eks. mobil, eller benyt galleriets playlister.

Andre gæster udefra vil have adgang til ubesatte borde. Ønsker I at booke galleriet helt for jer selv, se nedenfor.

 

Aftensmad (forudbestilles senest en uge før festen):

 

Menu A: 200 kr:                          Stort stjerneskud med bl.a. fiskefilet, rigeligt med rejer, ørred/stenbidder-rogn.

Menu B: 180 kr:                          Hjemmelavet luksus ”Fish & chips”

Menu C: 120 kr:                          Special-pizza fra Costa Smeralda inkl. levering.

Ikke alle forældre behøver at bestille efter skemaet, men i stedet selv medbringe til eget behov.

Det samme gælder, hvis nogen har lyst til at medbringe desserter.

 

Praktisk:

Klassen udnævner en kontaktansvarlig. Derefter er proceduren:

  1. Vi fremsender skema, som skal udfyldes med forældrenavne og tilhørende børn (til navneskilte), samt til bestillinger af menuer.

  2. Kontaktansvarlig udsender invitationsmail til forældrene. (Vi fremsender et forslag til formulering til kontaktansvarlig).

  3. Forældrene skal besvare tilmeldelsesmail til kontaktansvarlig senest 7 dage før arrangementet, og samtidig meddele hvilke menuer de ønsker. Bestillinger er bindende.

  4. Kontaktansvarlig udfylder det skema vi har fremsendt med de menuer forældrene har bestilt, og sender det til My Beautiful Gallery senest 6 dage før arrangementet på: rungstedgalleri@gmail.com

  5. Ved ankomst til festen afregner deltagerne madbestillinger i baren (hvis I ikke selv medbringer maden), og der tillægges 50 kr. på første drink til dækning af afrydning, service, opvask og rengøring. (Ved ”Forældrefest for jer selv” vil afrydning og opvask mm. være inkluderet).

 

 

Forældrefest for jer selv (kan bookes alle dage undtagen fredag f.eks. lørdag)

Det er alternativt også muligt at leje hele galleriet som reserveres hele aftenen alene til jeres forældrefest, så der ikke er adgang for andre. Se vilkår for selskab/fest i anden flyer eller på hjemmesiden MyBG.dk.

Ved ”Forældrefest for jer selv” kan man i stedet for ovenstående menuer bestille en samlet buffet. I den forbindelse kan vi umiddelbart anbefale flere lokale leverandører (Bemærk at der kan være omkostninger til levering, opsætning, service, opvask og returnering af fade m.m.).

 

Et par forslag til lokal catering:

https://ejbylindhardt.dk/

(kig ind for at se et par eksempler på menuer). * leverer og afhenter fade, som skal skylles.

http://tatapas.dk/

(bemærk at der allerede er meget rimelige priser fra 8 personer og op). * privat afhentning og skal have leveret fade tilbage skyllet.

https://zunino.dk/produkter/mad/buffet/

(italiensk lækker antipasti delikatesse). * betaling for levering eller afhente selv og skal have fade tilbageleveret rene.

 

Eller: My Beautiful Buffet: Klassisk tapas, vores eget udvalg (195 kr. per gæst):

 

Anrettet som buffet- bestilles senest en uge før arrangementet.:

 

- Grøn pesto, hummus, oliven, semi-dried tomater

- Baguettes

- Tærte

- Kyllingespyd

- Lakserillette

- Seranoskinke, chorizo og krydret pølse

- Pate med cornichoner

- Dadler m. bacon samt vindruer og melon

- Osteanretning

* konceptet er selvfølgelig ogå tilgængeligt til andre grupper gæster. Skal bookes i forvejen.

Kontakt os på: 

rungstedgalleri@gmail.com

eller 52828271/ 61426191

bottom of page