MENU'ER TIL DEN RETTE LEJLIGHED
(Min. 25 kuverter)

Traditionel juleplatte:

 

Modnede sild med dild, rødløg, kapers og sennepskorn
 

Fiskefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
 

Friskrørt hønsesalat med grønne og hvide asparges- ristet Serranoskinke
 

Krydrede juledeller med surt
 

Fransk Landbrie med druer
 

Risalamande med indkogte kirsebær
Serveres med rugbrød og maltbolle- smør

 

195 kr. pr kuvert

 

Utraditionel juleplatte:

 

Hvidløgssild
 

Vitello Tonnato med Kapersbær
 

Caprese- mozzarella, basilikum og dadeltomat
 

Rustik hummus med tahin og ristet sesam
 

Kyllingespyd vendt i sød soya
 

Pannacotta ( italiensk dessert- indkogt fløde med vanilje) med bær
 

Foccacia med rosmarin og flagesalt
 

195 kr. Pr. Kuvert

Fingerfood til receptioner

Nedenstående er et udvalg af små mundrette delikatesser man kan vælge ud fra.

 

5 retter for 120 kr. pr kuvert 

 

20 kr. pr ret- ved flere end 5 valgt:

 

Hvidløgsrejer i hjertesalt med spicy aioli

 

Laksetatar med syltet ingefær, koriander og ristet sesam

 

Små kyllingespyd med honning og soya

 

Crostini med edamame hummus og ristet serranoskinke

 

Mini wraps med røget laks, babyspinat og peberrodscreme

 

Mini wraps med kylling, porre og karrymayo

 

Kalvetatar med estragonmayo og rodfrugtchips

 

små trekantssandwich med emmenthaler, skinke og sennepsmayo

 

Caprese-spyd- dadeltomat, mozzarella og basilikum

 

Manchego ost med tørret figen og serranoskinke

 

Crostini med gedeost, rosmarinog akaciehonning

 

Gorgonzola på pumpernickel med blommecreme

Stines BUFFET



Smørstegt unghane med gremolata

Ovnkartofler vendt i provenceurter

Bulgursalat med chili og fetabrud

Rustik hummus med mandel

Dip af snack-peber og hvidløg

Salat på babyspinat med ristet mandel

 

165 kr pr. kuvert

Klassisk Julefrokost Buffet:

 

Karrysild med rødløg og æg
 

Lun fiskefilet med hjemmerørt remo og citron
 

Hønsesalat med frisk asparges og ristet serranoskinke
 

Lun leverpostej med bacon og markchampignon
 

Berberie andebryst med frisk rødkålssalat med appelsin og ristet valnød
 

mormordeller med peber og skalotteløg
 

Fransk Landbrie med druer
 

Risalamande med indkogt kirsebær
 

Groft rugbrød, manitobabrød og smør
 

220 kr. pr kuvert

Den store Julefrokost buffet:


Kryddersild med kapers og dild

Karrysild med rødløg og hakket æg

Små wraps med koldrøget laks og peberrodscreme

Lun leverpostej med bacon og markchampignon

Peberrullepølse med sky, karse og rødløg

Julemedister med frisk coleslaw med æble og persille

Flæskesteg med sprøde svær,  hvide kartofler og brun sauce med æble og balsamico

3 slags ost: Fransk landbrie, unika gammelknas og gorgonzola intenso

Risalamande med indkogt kirsebær

Groft rugbrød, manitobabrød og smør

295 kr.

Stines TAPAS

 

Små kyllingespyd

 

Soltørret tomatpesto med ristet peanut

 

Persillepesto med vesterhavsost og mandel

 

Små parmesanpølser  og parmaskinke med aioli

 

Udvalg af oste:

 

Fransk landbrie

Hjemmerørt hvidløgsost

Gorgonzola Intenso

 

små maltboller &

Friskbagt foccacia med flagesalt og rosmarin

 

145kr pr. kuvert

Til henholdsvis STINES BUFFET- OG TAPAS, kan der tilkøbes forretter og/ eller dessert efter valg:

Tilvalg af Forret : 30kr. pr. kuvert

 

Carpaccio af oksekød med pinjekerner og rucola

eller

Varmrøget laks med krydderurtemayo

eller

Bruschetta med tomat, basilikum og hvidløg

 

Alle forretter er inkl. Maltboller og smør

 

***

 

Tilvalg af Dessert : 30kr. Pr kuvert

 

Udvalg af oste med druer og brød

eller

Små panna Cotta med bær

eller

Hvid chokoladebrownie med mascarponecreme og bær