top of page
Skt hans banner.jpg

My Beautiful Gallery inviterer

til stort Skt. Hans program

 

Aftenen i galleriet slutter kl. 21, hvor alle går til bål på stranden eller hvor man nu vil. Men allerede fra kl. 14 til 16 underholder Johannes Langkilde Jazz kvartet med Eva Grove. Der er derefter åben grill, FIFA PlayStation holdturnering i sidelokalerne for de yngre og for voksne hyggepiano og et helt nyt Pub Quiz koncept i gallerisalen.

Johannes Langkilde er som bekendt journalist og TV presenter, men har bag sig også en lang succesfuld karriere som pianist. Eva Grove's fantastiske stemme og store udstråling er det perfekte match til Langkildes band - Morten Nymand på bas og Meik Nielsen på percussion.

Man kan tilmelde sig musikarrangementet forud på Facebook : https://www.facebook.com/events/334330773903872/  Book din billet inden og få et glas Cava eller en Kir Royal på https://billetfix.dk/da/e/grove-langkilde-1/

Efter koncerten slutter kl. 16 er der fri entre til hele galleriet, og åben grill i søjlegangene – man tager selv noget med at lægge på, og drikkevarer købes i baren. Der er hygge flygel inde i gallerihjørnet, og på et tidspunkt et eksperiment med et helt nyt koncept for "Pub Quiz" med præmier.

FIFA hold-turneringen i de tilstødende lokaler er arrangeret sådan, at to hold ad gangen, hver med max. fire spillere i forskellige aldersgrupper, spiller mod hinanden i en turnering på en stor skærm fra kl. 17 til 21. Alle kan deltage uden forud-tilmelding. Man behøver heller ikke have forberedt et hold – de vil blive sammensat efterhånden som folk dukker op, men man må meget gerne medbringe sin egen PS4 controller., hvis man vil være sikker på at være med. Der er samtidig andre aktiviteter foran søjlegangene for de yngre der ikke interesserer sig for FIFA.

Klokken 21 er der afgang fra Galleriet, og en 8-10 minutters gåtur over marken og gennem Rungstedlund og ned til stranden, hvor Sankt Hans bålet bliver tændt ved Rungsted Roklub.

bottom of page